Alle collectiesMarktplaatsFAQ
Waarom krijg ik een postcodefout op Marktplaats?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Probeer je een advertentie te publiceren met onze Marktplaats WooCommerce plugin? Dan ben je waarschijnlijk de volgende foutmelding tegengekomen: postcode is te lang en mag niet langer zijn dan 6 tekens.

We bedoelen in dit geval de postcode, die je hebt ingesteld in de instellingen van de plugin. Deze kun je vinden via de WooCommerce -> Instellingen -> Marktplaats tab.

De spatie in de postcode telt ook als een teken. Hierdoor wordt het gezien als 7 in plaats van 6 tekens. Je kunt dit eenvoudig oplossen door de spatie te verwijderen!