Hoe stel je een CRON job in

Wanneer uw website niet genoeg bezoeken krijgt, werken de achtergrondprocessen niet goed.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige gevallen is het nodig om een ​​CRON job in te stellen om door te kunnen gaan met een van onze plugins. Er kunnen een aantal redenen zijn waarom dit nodig is:

• Updaten van producten loopt vast/is traag

• Importeren van product loopt vast/is traag

• Veel acties in de Scheduled actions

Als een website niet regelmatig bezocht wordt, draaien de achtergrondprocessen niet vaak genoeg. Een oplossing voor dit probleem is het opzetten van een CRON job om toegang te krijgen tot de website.

We raden de CRON aan om elke 3 minuten toegang te krijgen tot de site met behulp van de permalink als voorbeeld:

Een CRON command ziet er als volgt uit:

wget -q -O – http://{domain.example}/wp-cron.php?doing_wp_cron=true >/dev/null 2>&1

Je hosting provider kan je hierbij assisteren, als je niet weet hoe je dit instelt.

Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het supportteam via de chatballon rechtsonder 🎈 Support to the rescue πŸ‘¨β€πŸ’» πŸ‘©β€πŸ’»