Hoe verwerk ik een bol.com bestelling in WooCommerce?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de bol.com bestellingen in WooCommerce te verwerken, moet je de volgende stappen uitvoeren:

1. Ga naar WooCommerce -> Bestellingen.

2. Zoek de bol.com bestelling (deze is te herkennen aan het bol.com bestelnummer):

3. Voer de orderbewerking in en klik op 'Bestelling verwerken':

4. Selecteer welke producten je wilt verzenden:

5. Klik op "Bezorgopties controleren".

6. Kies vervolgens de leverancier en vul als optie de Track & Trace code in. Nadat je dit hebt gedaan, klik je op 'Zending registreren' om de bestelling te verwerken. Deze wordt ook verwerkt in je bol.com account:

7. De bestelling wordt nu zowel in WooCommerce als in je bol.com account verwerkt!