Hoe publiceer je een product?

In dit artikel leggen we uit hoe je een product publiceert aan de hand van onze Kaufland plugin.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je een product publiceert naar Kaufland, vanuit je webshop. Zorg er eerst voor dat de plugin geautoriseerd is, daarover lees je meer in dit artikel.

Eerst gaan we het product van informatie voorzien.

Productinformatie

1. Ga in WordPress naar het productoverzicht

2. Voer de productbewerking in

3. Scroll naar beneden tot je bij de productdetails komt

4. Klik op de tab Kaufland

5. Je ziet een aantal selectievakjes, vul ze allemaal in (klik op een selectievakje zodat het veld verschijnt)

6. Sla de wijzigingen op door te klikken op Update in het gedeelte Publiceren

Product publiceren

Nu we het product van informatie hebben voorzien, kunnen we het product publiceren bij Kaufland.

1. Ga in WordPress naar het productoverzicht

2. Selecteer de producten die u wilt publiceren

3. Klik bovenaan op BULK-acties.

4. Selecteer Kaufland: Publiceren

5. Klik op toepassen

Het product wordt verwerkt, dit kan enkele minuten duren. Daarna zou de status in het groen moeten verschijnen. Is de status veranderd in: Fout? Ga dan opnieuw de productverwerking in om het op te lossen.

Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het ondersteuningsteam via de chatballon rechtsonder ๐ŸŽˆ Support to the rescue ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป