Hoe koppel ik Kaufland-categorieën met WooCommerce?

In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je jouw webshop categorieën kunt koppelen aan die van Kaufland.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je jouw webshop categorieën, koppelt aan die van Kaufland. Dit is belangrijk zodat de plugin weet in welke categorieën je producten thuishoren.

Categorie In kaart brengen

1. Ga in Wordpress naar WooCommerce > Instellingen

2. Klik op Kaufland

3. Klik dan op Category Mapping

4. U kunt nu de volgende twee instellingen configureren:

1. Kaufland

2. WooCommerce

5. Klik na het configureren van beide op Verbinden

Ga zo door totdat je al je webshopcategorieën hebt gekoppeld aan die van Kaufland!