Activeer jouw Woosa license key

Om je licentiesleutel te vinden, log in op je Woosa-account en ga naar Licenties

Max avatar
Geschreven door Max
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Houd je licentiesleutel veilig. Misbruik kan leiden tot deactivering of verwijdering zonder restitutie.

Waar vind ik mijn Woosa licentiesleutel(s)?

Log in op je Woosa-account en ga naar Beheer abonnement > Jouw Downloads. Hier kun je al je licentiesleutels per plugin zien. Er is ook een kopieerknop naast elke sleutel om deze naar je klembord te kopiëren.

Waar voer ik mijn licentiesleutel in?

1. Zorg ervoor dat je de Woosa-plugin al hebt geïnstalleerd op je WordPress-site.

2. Activeer de plugin.

3. Ga naar de plugin instellingen (bijv. vidaXL) > Dashboard

4. Plak je licentiesleutel in het veld Licentiesleutel.

5. Klik op de knop Activeren aan de rechterkant van het veld.

De status moet veranderen in Actief in groen en boven het veld worden weergegeven als je licentiesleutel succesvol is geactiveerd. Als je geen groene Actieve status ziet, controleer dan of neem contact op met de ondersteuning.

Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het support team via de chatbubbel rechtsonder 🎈 👨‍💻 👩‍💻