Account & Facturatie
Hoe activeer ik mijn Woosa licentiesleutel

Om alle functionaliteiten van je plugin te kunnen gebruiken, heb je een geldige licentiecode nodig.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar vind je je licentiecode?

Je kunt de licentiecode altijd vinden in je Woosa-account. Je gebruikersnaam is je e-mailadres en je wachtwoord heb je aangemaakt toen je de licentie kocht.

1. Log in op je Woosa-account

2. Ga naar het tabblad Licenties

3. Klik op de knop Bekijk achter je gekozen plugin

4. Er verschijnt een lange willekeurige code, dit is je licentiecode

5. Kopieer en plak deze vervolgens in de instellingen van de plugin via het tabblad Plugin > Dashboard.

Is je licentiecode niet geactiveerd? Dan ontvang je geen automatische updates met alle gevolgen van dien.

Gereed!

Is de licentiecode geactiveerd? Dan verandert de status van de plugin van Inactief naar Actief.