Matterhorn
FAQ
Hoe synchroniseer ik producten?

Dit artikel legt uit hoe je Matterhorn producten kunt synchroniseren in je WooCommerce webshop.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel legt uit hoe je Matterhorn producten kunt synchroniseren in je WooCommerce webshop en hoe je productfilters kunt aanpassen, zoals:

• Prijsmarges

• Filter producten op SKU

• Producten die niet op voorraad zijn uitsluiten/opnemen

en nog veel meer.

Voordat we beginnen is het belangrijk dat de plugin is geautoriseerd met je Matterhorn groothandel account gegevens en geactiveerd met je Woosa licentiesleutel. Als je dat nog niet hebt gedaan, bekijk dan eerst dit artikel.

Producten synchroniseren

Dus om te beginnen met het synchroniseren van producten in je winkel met de Matterhorn plugin, volg je deze stappen:

1. Log in op je WordPress backend en navigeer naar de Matterhorn plugin instellingen

2. Klik dan op de Synchronisatie tab

3. Selecteer de feed-taal en klik op Klik om categorie op te halen om de lijst met selecteerbare categorieën weer te geven (dit kan even duren, vernieuw ook je browserpagina)

4. Zodra de lijst met categorieën zichtbaar is, kunt u beginnen met het selecteren van de gewenste categorieën (we hebben ze al opgehaald)

Productfilters en meer

Als alle gewenste categorieën zijn geselecteerd, kunnen we verder gaan met het configureren van enkele productfilters voor uw producten. Onder de categorielijst hebben we de volgende tabbladen met configureerbare opties:

• Algemene instellingen

• Bestellingen verzenden

• Bewaarvoorraad offset

• Producten instellen als concept

• Track & trace op e-mail van klant

• Niet-beschikbare producten in de prullenbak

• Producttype toevoegen in de titel

• Filters (Gebruik filters om de producten te beperken die moeten worden opgehaald en gesynchroniseerd uit de feed)

• Min. B2B prijs

• Max. B2B prijs

• Niet op voorraad

• Nabestelling

• Prijs (Kies hoe de prijs wordt gedefinieerd in je winkel. Houd er rekening mee dat als er producten zijn waarvoor het geselecteerde prijstype niet beschikbaar is, de B2B-prijs wordt gebruikt met de door jou gedefinieerde optelwaarde.)

• Gebruik als prijs

• Toevoeging percentage waarde aan B2B prijs

• Vaste waarde toevoegen aan B2B-prijs

• Afronden

• Tax (In het geval dat WooCommerce Tax niet is ingeschakeld, moet je hier het belastingtarief instellen dat zal worden gebruikt in de prijsberekening.)

• Belastingklasse maken

• Productinformatie (Selecteer welke productinformatie moet worden bijgewerkt telkens als deze in de feed verandert.)

• Voorraad

• Prijs