Matterhorn
FAQ
Hoe werkt het in kaart brengen van categorieën?

Heb je al je eigen WooCommerce-categorieën en wil je die blijven gebruiken?

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je al WooCommerce-categorieën en wil je die blijven gebruiken? We hebben voor je gezorgd en introduceren de Category Mapping functionaliteit. Met deze functie kun je je WooCommerce-categorieën koppelen aan de categorieën van de leverancier (in dit geval Matterhorn).

Je kunt dit doen door de volgende stappen te volgen:

1. Log in op je WordPress backend

2. Ga naar de instellingen van de Matterhorn plugin

3. Klik op het tabblad Category Mapping.

4. Kies aan de linkerkant je Matterhorn-categorie door op Kies te klikken.

5. De lijst met beschikbare categorieën wordt weergegeven, we hebben hoofdcategorieën en subcategorieën.

6. Klik op de categorienaam om de subcategorieën te zoeken en klik op Selecteren als je tevreden bent.

7. Kies aan de rechterkant je WooCommerce-categorie door op Kies te klikken en volg dezelfde stappen als voorheen.

8. Klik ten slotte op Connect.

De categorie Matterhorn is nu succesvol verbonden!