Van der Meer
FAQ
Ondersteunt de Van der Meer-plugin variabele producten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn variaties?

Van der Meer heeft producten met meerdere variaties. Een zak hondenvoer met verschillende inhoud (bijvoorbeeld 500 gram, 1 kilogram en 2,5 kilogram). Het zou mooi zijn om die variaties als een variabel product te importeren in WooCommerce, in plaats van een heleboel aparte eenvoudige producten.

Herkenning van variaties

Gelukkig heeft Van der Meer een mooie logica om bovenliggende producten en hun variaties te herkennen aan de hand van de volgende nummers in hun XML feed.

<VLGNR>02</VLGNR>

Automatisch importeren van variabele producten

De Van der Meer WooCommerce plugin importeert automatisch variabele producten als een volgend nummer aanwezig is in de XML feed van Van der Meer.