Marktplaats
FAQ
Hoe Markplaats autoriseren in de plugin instellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Marktplaats Pro gebruikersnaam & wachtwoord

Voordat je kunt beginnen met het publiceren van advertenties op de Marktplaats website, moet je de Marktplaats Pro WooCommerce plugin verbinden met je Marktplaats Pro account. Daar zul je zien dat de plugin om een gebruikersnaam en wachtwoord vraagt. Dit zijn exact dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord die je gebruikt om in te loggen op je Marktplaats Pro account.

• Log in op uw WordPress-dashboard

• Ga naar WooCommerce > Instellingen > tab Marktplaats > Autorisatie

• Klik op de knop Klik om te autoriseren

• Je wordt doorgestuurd naar een inlogpagina van Marktplaats Pro

• Zodra je een correcte gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevuld, word je teruggeleid naar de WooCommerce instellingenpagina

• De status moet veranderen in Goedgekeurd in het groen