Bol.com foutmeldingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Autorisatiefouten

Een van de eerste stappen bij het instellen van de bol.com WooCommerce plugin is het autoriseren van je bol.com account bij WooCommerce. Tijdens dit proces kun je echter fouten tegenkomen. We hebben ze hieronder vermeld inclusief de oplossing.

Foutmelding

Schermafbeelding

Oorzaak

Oplossing

De autorisatie is mislukt, controleer of je een geldige Client ID en Client Secret hebt opgegeven!

De bol.com client ID en client secret zijn ongeldig.

Ga naar je bol.com verkopersaccount en check je klant ID en klantgeheim.

Productfouten

Foutmelding

Schermafbeelding

Oorzaak

Oplossing

Geef de EAN-code op

De EAN-code ontbreekt in het WooCommerce-product.

De EAN-code is een verplichte productparameter om een product te kunnen publiceren bij bol.com. Controleer een paar dingen als je deze foutmelding krijgt:

• Ga naar je WordPress dashboard > bol.com > Instellingen > Algemeen en controleer op welk veld de EAN code bron is ingesteld. Controleer vervolgens of de EAN-code correct is ingevuld in dit veld.

• Als de EAN-code bron is geconfigureerd als Default. In dat geval moet u op het tabblad bol.com in de tabel met productgegevens controleren of de EAN-code is ingevuld.

De EAN-code is ongeldig. Controleer nogmaals of u een geldige EAN-code hebt ingevoerd.

De EAN-code is ongeldig

Een EAN-code heeft 13 tekens en mag alleen uit cijfers bestaan. Een goed EAN-nummer is bijvoorbeeld:

• 1234567890123

Een voorbeeld van een ongeldige EAN-code is:

• 123456

• EAN123456

Corrigeer de EAN-code en probeer het product opnieuw te publiceren.

Verrijk dit product met extra informatie

1) Het product/EAN code bestaat nog niet op bol.com

2) Het product bestaat op bol.com, maar heeft extra informatie nodig om zichtbaar te zijn en te beginnen verkopen

2) Er zijn twee manieren om het product te verrijken met extra informatie:
2.1) Log in op uw bol.com verkopersaccount en verrijk het product handmatig.
2.2) Gebruik onze bol.com WooCommerce plugin om het product automatisch te verrijken

Voer een geldig voorraadniveau in (tussen 1 en 999)

Het voorraadniveau is lager dan 1 of is niet ingevuld, in het WooCommerce product

Verhoog het voorraadniveau tot meer dan 1 of activeer het voorraadbeheer binnen het WooCommerce product.

Update prijs - deze promotie kan niet worden verwerkt omdat dit product niet is gekoppeld aan een aanbieding in bol.com. Publiceer deze eerst.

Het product is nog niet gepubliceerd op bol.com

Om een product te kunnen bijwerken, moet het de status Gepubliceerd hebben in het WooCommerce productoverzicht, bol.com kolom. Als er Niet gepubliceerd staat, moet je het product eerst publiceren voordat je de prijs kunt bijwerken.

[Aanbieding niet gevonden] De aanbieding [ID/UID: 12b651d9-3d32-4b97-bb5c-1d233fb6034c] bestaat niet.

Het lijkt erop dat het product is verwijderd in je bol.com verkopersaccount en daardoor de verbinding in WooCommerce is verloren.

Volg onderstaande stappen om het product opnieuw te verbinden met bol.com:

1. Ga naar je WordPress-dashboard

2. Ga naar Producten in het linkermenu van WordPress

3. Selecteer het product met deze fout

4. Ga naar bulkacties en kies eerst de optie Reset.

5. Herhaal stap 3 maar kies in plaats daarvan de optie Publiceer

6. Je hebt het probleem opgelost wanneer de bol.com kolom de status Published weergeeft.

Er is iets misgegaan bij het publiceren van deze aanbieding.

Je bol.com verkopersaccount is niet geautoriseerd in de instellingen van de plugin

Gelukkig is dit makkelijk op te lossen!

1. Ga naar je WordPress-dashboard

2. Ga naar bol.com > Instellingen > Accounts

3. Vul je klant-ID en klantgeheim in (kijk hier waar je die kunt vinden)

4. Sla uw wijzigingen op en Klik om te autoriseren

Probeer het product opnieuw te publiceren met de bulkacties en kijk of het de status gepubliceerd weergeeft.

Bestelfouten

Foutmelding

Schermafbeelding

Oorzaak

Oplossing