Errors
Kaufland foutmeldingen

Tijdens het gebruik van de Kaufland plugin kun je een foutmelding tegenkomen.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Autorisatiefouten

Een van de eerste stappen bij het instellen van de Kaufland WooCommerce plugin, is het autoriseren van je Kaufland account bij WooCommerce. Tijdens dit proces kun je echter fouten tegenkomen. We hebben ze hieronder vermeld, inclusief de oplossing.

Code

Foutmelding

Schermafbeelding

Oorzaak

Oplossing

Het verlenen van autorisatie is mislukt, controleer de logboeken.

Je gebruikt de verkeerde Kaufland-clientsleutel en het verkeerde Kaufland-clientgeheim om te autoriseren.

Check-in in je Kaufland verkopersaccount, wat je juiste client key en client secret zijn, en probeer het opnieuw. Je kunt hier lezen waar je deze informatie kunt vinden.

Productfouten

Code

Foutmelding

Schermafbeelding

Oorzaak

Oplossing

{"message":"Parameter [item] ontbreekt of heeft verkeerde waarde","errors":[{"field":"item","message":"Veld item ontbreekt of heeft verkeerde waarde"}]}

Dit betekent dat het product nog niet bestaat op Kaufland.de.

Moet voorlopig handmatig worden gemaakt

Apparaat niet gevonden

De product-/EAN-code bestaat nog niet op Kaufland.

Om er zeker van te zijn dat het product/EAN code wordt verkocht op Kaufland, moet je het product met alle inhoud zelf toevoegen. Op dit moment ondersteunt onze Kaufland WooCommerce plugin deze functie nog niet. Daarom raden we je aan om de volgende stappen te volgen:

1. Log in op je Kaufland verkopersaccount

2. Ga naar Aanbiedingenbeheer > Aanbiedingen in het linkermenu

3. Klik op de knop rechts boven Nieuw aanbod

4. Volg de stappen in het Kaufland verkopersaccount om het product toe te voegen

Nadat het product is gepubliceerd op Kaufland, kun je het WooCommerce product verbinden met het Kaufland product door het product opnieuw te publiceren vanuit WooCommerce via bulkacties.

Bestelfouten

Code

Foutmelding

Schermafbeelding

Oorzaak

Oplossing

Validatie mislukt

De transporteur of Track & Trace-code ontbreekt.

Selecteer de vervoerder en vul het Track & Trace nummer in. Volg de stappen om handmatig een Kaufland-bestelling als verzonden te markeren.