VidaXL error: Error requesting feed for category. [message] => Unauthorized
VidaXL error: Error requesting feed for category. [message] => Unauthorized

Als je de foutmelding feed aanvragen voor een categorie of [bericht] => Niet geautoriseerd Je VidaXL-account is niet correct geregistreerd.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms krijg je een foutmelding "requesting feed for category".
Als je de details bekijkt, zie je

[bericht] => Niet geautoriseerd

In dit geval is je VidaXL account niet correct geregistreerd.

Dit is hoe je het probleem oplost:

1. Ga naar synchronisatie en stop de synchronisatie.

2. Ga vervolgens naar autorisatie en intrekken van de autorisatie.

3. Je kunt naar WooCommerce -> Instellingen -> Geavanceerd gaan.

4. Klik op Rest API

5. Woosa Midlayer intrekken

6. Ga naar Gebruikers

7. Verwijder Woosa_midlayer gebruiker.

8. Ga naar VidaXL

9. Klik op autorisatie

10. Authoriseer de winkel

11. Klik op Synchronisatie

12. Start de Synchronisatie.