Hoe update ik een Woosa plugin?

Als je een Woosa-plugin hebt geïnstalleerd, kun je controleren of er een update beschikbaar is voor je plugin.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een Woosa-plugin hebt geïnstalleerd, kun je controleren of er een update beschikbaar is voor je plugin.

Volg deze stappen:

1. Ga naar het tabblad (naam van de plugin) bijvoorbeeld VidaXL

2. Ga dan naar Dashboard

3. Klik op Controleren op updates

Je kunt de plugin dan bijwerken naar de nieuwste versie vanuit het plugin overzicht in het backend van je WordPress website.

1. Ga naar Plugins in het backend van je WordPress website

2. Onder de betreffende plugin zie je meteen of er een nieuwe versie beschikbaar is

3. Je kunt dan klikken op Nu bijwerken. Twijfel je nog? Dan kun je ook de wijzigingen in onze Changelog bekijken door op Details van X.X.X te klikken.