Loyverse POS
Hoe synchroniseer ik producten tussen Loyverse en WooCommerce?
Hoe synchroniseer ik producten tussen Loyverse en WooCommerce?

Heb je ook een webshop? Dan is het belangrijk om je online en fysieke winkel volledig op elkaar af te stemmen

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Loyverse is een kassasysteem dat je kunt gebruiken voor je fysieke winkel. Heb je ook een webshop? Dan is het belangrijk dat je online en fysieke winkel volledig op elkaar zijn afgestemd. Daarom hebben we de Loyverse WooCommerce plugin ontwikkeld.

Algemene instellingen

In de algemene instellingen kunt u verschillende instellingen vinden.

Gebruik Wocommere Prijs: Definieer of je de Woocommerce prijs gebruikt wanneer je prijzen naar Loyverse pusht. Je kunt de prijs aanpassen met een percentage van een vast bedrag (bijv. "10" voor een vast bedrag of "10%" voor een percentage).

Voorraad aanvullen: Hiermee kun je een bedrag aftrekken van je WooCommerce voorraad om te voorkomen dat je artikelen verkoopt die niet op voorraad zijn.
Winkel: Dit is de standaardwinkel die u synchroniseert met uw WooCommerce-winkel.

Vorm: De standaardvorm van uw product dat u synchroniseert met Loyverse zal zijn.

Kleur: De standaardkleur van het product dat je synchroniseert met Loyverse.

Loyverse synchroniseren met WooCommerce

• Log in op je WordPress dashboard.

• Ga naar WooCommerce > Instellingen > Loyverse tab > Synchronisatie> Synchroniseren: Loyverse ➡ Shop.

Producten importeren

Met deze optie kun je bestaande producten importeren van Loyverse naar Woocommerce. Terwijl je producten importeert, kun je je WordPress website blijven bewerken. Afhankelijk van het aantal producten kan het even duren voordat alle producten zijn geïmporteerd.

Productsynchronisatie

Als je de optie om te synchroniseren inschakelt, worden de producten uit Loyverse aangemaakt, bijgewerkt of verwijderd uit Woocommerce, afhankelijk van de acties die je in Loyverse onderneemt.

Receipt Synchronisatie

Met deze optie kun je bestellingen aanmaken en bijwerken in WoocCommerce wanneer een bon wordt aangemaakt of bijgewerkt in Loyverse.

Woocommerce synchroniseren met Loyverse

Ga naar WooCommerce > Instellingen > Loyverse tab > Synchronisatie> Synchroniseren: Shop ➡ Loyverse.

Productsynchronisatie

Kies of je producten uit de shop wel of niet automatisch wilt synchroniseren (aanmaken, bijwerken of verwijderen) naar Loyverse.

Bestel synchronisatie

Kies of bestellingen uit de winkel wel of niet automatisch gesynchroniseerd (aangemaakt of bijgewerkt) moeten worden naar Loyverse als kassabonnen.