Hoe publiceer ik een product op bol.com?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je alle instellingen doorlopen? Dan kun je met ÊÊn klik op de knop je WooCommerce producten publiceren op bol.com. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt doen.

Om te beginnen zijn er 2 manieren om een product te publiceren:

• Per afzonderlijk product

• Meerdere producten in bulk

Per afzonderlijk product

Ga in je WordPress backend naar Producten en vink het selectievakje aan van het product dat je op bol.com wilt publiceren.

1. Klik op Bulkactie

2. Selecteer de actie Bol: Publiceren actie

3. Klik op Toepassing

4. De bol.com status verandert nu in 'Verwerking' - het kan ongeveer 5 minuten duren voordat het product wordt gepubliceerd.

5. Is je product succesvol gepubliceerd op bol.com? Vanaf nu zie je een groene tekst als 'Published' in het productoverzicht, achter dit product. Je product is succesvol gepubliceerd op bol.com!

Verschillende producten in bulk

Dit zijn dezelfde stappen voor individuele producten, alleen selecteer je nu meerdere producten.

Wat te doen met een Foutstatus?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, maar in plaats van gepubliceerd resulteerde de status in een foutmelding, dan kun je het volgende doen:

1. Klik voor dit product op Edit

2. Navigeer naar het tabblad Productgegevens.

3. Klik op de Bol tab -> Bol-1

4. Het foutenlogboek wordt hier weergegeven

De meeste fouten zijn eenvoudig, bijvoorbeeld: Geef de EAN-code op. Dit is een voorbeeldfout die gemakkelijk zelf kan worden opgelost.

Sommige fouten zijn iets gecompliceerder, als je er zelf niet uitkomt kun je altijd contact met ons opnemen. Hoe wordt hieronder uitgelegd!

Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het ondersteuningsteam via de chatballon rechtsonder 🎈 Support to the rescue 👨‍đŸ’ģ 👩‍đŸ’ģ