Download product images locally
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard download de plugin de afbeeldingen niet, het gebruikt de afbeeldingen op afstand van de vidaXL afbeeldingen server.

Er is echter een optie om de afbeeldingen lokaal naar je server te downloaden, hier leggen we stap voor stap uit hoe je dat doet.

Afbeeldingen downloaden

1. Ga in Wordpress naar WooCommerce > Instellingen

2. Dan tab vidaXL > Tools

3. Klik op Download

De productafbeeldingen worden nu lokaal gedownload naar je server. Houd er rekening mee dat dit enige tijd kan duren.

Goed om te weten

1. In sommige gevallen kan het thema de afbeeldingen niet op afstand gebruiken als we ze toevoegen, daarvoor hebben we de optie afbeeldingen downloaden.

2. Bij het downloaden van afbeeldingen worden ongeveer 8 afbeeldingen per product gemaakt, maar dit aantal kan sterk variëren.

3. Het downloadproces voor afbeeldingen is een achtergrondproces dat de wachtrij voor geplande acties gebruikt om het downloaden van de afbeeldingen te verwerken en ze te koppelen aan de producten.