Download and installeer de Woosa plugins

Onze software vereist een Woosa-abonnement. Daarna kun je inloggen op je account om de plugin te selecteren, downloaden en installeren.

Max avatar
Geschreven door Max
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleiding

Net als bij al onze software heb je een actief Woosa abonnement en een licentiesleutel nodig voor een specifieke plugin om te kunnen downloaden. Je kunt inloggen op je Woosa-account om de plugin van jouw keuze te selecteren, downloaden en installeren.

Hoe selecteer ik een plugin in mijn Woosa-account?

Eerst moet je een plugin selecteren voordat je deze kunt downloaden. Volg de onderstaande stappen om de plugins van jouw keuze te kiezen:

1. Klik op het tabblad Licenties op de knop Klik om te selecteren.

2. Er verschijnt een pop-up waarin je de plugin kunt kiezen die je wilt downloaden.

3. Selecteer de plugins die je wilt downloaden, installeren en activeren door op de afbeelding te klikken.

4. Klik op de knop Verzenden in de pop-up.

Hoe download ik een Woosa-plugin?

Nadat je de plugins hebt geselecteerd die je wilt gebruiken, wordt er een downloadlink beschikbaar. Volg de onderstaande stappen om de plugin te downloaden:

1. Ga naar het tabblad Licenties.

2. Klik op de knop Weergeven achter de plugin die je hebt gekozen.

3. Klik op de knop Downloaden.

Wanneer je op de downloadlink klikt, wordt er een ZIP-bestand gedownload. Pak dit bestand niet uit.

Hoe installeer ik een Woosa-plugin op mijn site?

Gebruikmakend van het WordPress-dashboard:

1. Log in op je WordPress-dashboard en ga naar het menu Plugins.

2. Klik op de knop - links boven - Nieuwe toevoegen.

3. Klik op de knop - links boven - Plugin uploaden.

4. Klik op de knop Bestand kiezen en selecteer het zojuist gedownloade ZIP-bestand en klik op Openen.

5. Klik op de knop Nu installeren.

De installatie kan enkele seconden duren. Wanneer de installatie is voltooid, kun je op de knop Plugin activeren klikken.

Gebruikmakend van FTP:

1. Allereerst moet je het ZIP-bestand uitpakken dat je in de vorige stap hebt gedownload.

2. Toegang tot je WordPress-site via FTP en navigeer naar de /wp-content/plugins/ map.

3. Upload daarbinnen de volledige map 'woosa-XXX' die je hebt verkregen als resultaat van het uitpakken van het ZIP-bestand.

4. Zodra de plugin volledig is geüpload naar je FTP, ga naar je WordPress-dashboard en navigeer naar het menu Plugins.

5. Zoek de plugin die je zojuist hebt geïnstalleerd en klik op de link Activeren.

Gebruikmakend van de gratis WordPress.org-pluginrepository:

Deze methode voor het installeren van WordPress-plugins is alleen van toepassing op onze gratis plugins: Adyen, Levering via bol.com

1. Log in op je WordPress-dashboard en ga naar het menu Plugins.

2. Klik op de knop - links boven - Nieuwe toevoegen.

3. Zoek naar "Levering via bol.com" in het zoekveld rechtsboven.

4. Klik op de knop Nu installeren en wacht enkele seconden.

5. Klik op de knop Activeren.

Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het support team via de chatbubbel rechtsonder 🎈 👨‍💻 👩‍💻