Alle collecties
2dehands
Hoe autoriseer ik de 2deHands plugin?
Hoe autoriseer ik de 2deHands plugin?
Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je kunt beginnen met het plaatsen van advertenties, is het eerste wat je moet doen de plugin autoriseren. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet.

  1. Ga in WordPress naar WooCommerce > Instellingen

  2. Dan tabblad 2deHands > minitabblad Autorisatie

  3. Klik op: '(Klik om te autoriseren)'

  4. Log in met je 2deHands inloggegevens

Gelukt! De plugin is nu geautoriseerd en je kunt beginnen met het plaatsen van advertenties.


Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het ondersteuningsteam via de chatballon rechtsonder 🎈 Support to the rescue 👨‍💻 👩‍💻

Was dit een antwoord op uw vraag?