Alle collectiesMatterhornFAQ
Hoe autoriseer ik de plugin met mijn Matterhorn account?

Voordat je kunt beginnen met het synchroniseren van Matterhorn producten en bestellingen, moet je de plugin eerst autoriseren.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je kunt beginnen met het synchroniseren van Matterhorn producten en bestellingen, moet je de plugin eerst autoriseren met je Matterhorn API sleutel.

(Volg ook dit artikel om de plugin te activeren met je Woosa-licentiesleutel)

Dit is snel & gemakkelijk, dus volg deze stappen:

1. Zorg ervoor dat je inlogt op je WordPress backend

2. Ga naar de instellingen van de Matterhorn plugin

3. Klik dan op Authorisatie

4. Als dit de eerste keer is dat je je Matterhorn account autoriseert, moeten we eerst de plugin registreren in je shop. Dit kun je doen door simpelweg op de knop Klik om te registreren te klikken.

5. Daarna wordt je scherm automatisch vernieuwd en is het volgende veld beschikbaar om in te vullen:

1. API-sleutel

6. Je kunt de API-sleutel krijgen via je Matterhorn account -> Klantenpaneel -> API (beta). Als je die niet hebt, neem dan contact op met hun supportteam!

7. Nadat je de API-sleutel hebt gevonden, ga je terug naar de plugin-instellingen en vul je het API-sleutelveld in. Klik vervolgens op Authorize.

Door de plugin te autoriseren met je Matterhorn account, zijn er meer tabbladen beschikbaar en kun je nu beginnen met het synchroniseren van producten in je shop!

De plugin is nu succesvol geautoriseerd! Lees ons artikel over het synchroniseren van producten.