Hoe autoriseer je VidaXL in je plugin?

Je hebt de vidaXL API sleutel nodig voor je dropshippingXL account. Met deze sleutel kun je de plugin autoriseren.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de API-sleutel van vidaXL vinden in je dropshippingXL account.

1. Klik op je bedrijfsnaam rechtsboven en selecteer Mijn account in het vervolgkeuzemenu

2. Scroll naar beneden tot je API Token ziet staan

3. Klik op Toon API-token en kopieer het API-token onmiddellijk

4. Log in op je WordPress dashboard

5. Ga naar vidaXL > Autorisatie

6. Vul het e-mailadres in van je dropshippingXL account en het API token dat je zojuist hebt gekopieerd.

7. Klik op de knop Klik om te autoriseren

8. De status moet veranderen in Goedgekeurd in het groen

Lukt de autorisatie niet? Bekijk dan onze lijst met fouten voor de vidaXL WooCommerce plugin.

Kom je er niet uit? U kunt altijd een bericht sturen naar het ondersteuningsteam via de chatballon rechtsonder 🎈 Support to the rescue 👨‍💻 👩‍💻