Hoe stel ik de bol.com bundelprijzen in?

Met de optie Bundelprijzen kun je een aantal regels configureren om korting te geven op je producten op bol.com.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de bundelprijzen optie kun je een set regels configureren om korting te geven op je producten op bol.com. Deze optie kan geconfigureerd worden in de algemene instellingen van de bol.com plugin, of op productniveau.

Algemene instellingen

1. Navigeer in WordPress naar de bol.com plugin instellingen

2. Klik op de tab Accounts

3. Schakel het selectievakje Bundelprijzen gebruiken in.

4. Vul de velden Hoeveelheid en Korting (%) in

5. Klik ten slotte op Wijzigingen opslaan.

Vanaf nu hebben alle producten die je publiceert op bol.com de ingestelde bundelprijzen.

Productbewerking

1. Navigeer in WordPress naar de productpagina

2. Bewerk een willekeurig product dat je wilt publiceren op bol.com

3. Ga naar Productgegevens en klik op het tabblad bol.com.

4. Klik op het gewenste bol.com account, standaard Bol -1

5. Schakel het selectievakje Bundelprijzen beheren. in.

6. Vul de velden Hoeveelheid en Korting (%) in

7. Klik ten slotte op Update

Vanaf nu hebben de producten die je individueel hebt bewerkt de bundelprijzen op bol.com.

Let op: Het configureren van de bundelprijzen op productniveau overschrijft de set regels geconfigureerd in de algemene instellingen van de plugin.