Hoe configureer ik de instellingen van de bol.com WooCommerce plugin?
Hoe configureer ik de instellingen van de bol.com WooCommerce plugin?
Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de bol.com WooCommerce plugin te kunnen gebruiken moet deze geconfigureerd worden. Je kunt de instellingen voor de plugin vinden in het hoofdmenu via bol.com -> Instellingen.

Algemeen

Er zijn een aantal instellingen gerelateerd aan het product. In de plugin kun je de meest gebruikte waarden configureren, die je op productniveau kunt overschrijven.

Ga naar bol.com -> Instellingen -> en klik op de Algemene tab

Type

Waarde

Uitleg

Adresformaat

1. Huisnummer en straat

2. Straat en huisnummer

Geef aan hoe het adres moet worden geïmporteerd.

Lage voorraaddrempel

Aantal

Kies ervoor om de bol-voorraad op 0 te zetten wanneer de lage voorraad wordt bereikt

Kennisgeving klantorder uitschakelen

Selectievakje

Kies of u de e-mailmeldingen voor voltooide en verwerkte bestellingen wilt uitschakelen of niet.

Verzending tonen

Selectievakje

Kies of de verzendstatus wel of niet moet worden weergegeven bij elk bestelitem.

EAN code bron

1. Standaard

2. Aangepast productveld

3. Product SKU

4. Productkenmerk

Je kunt aangeven waar we de EAN-code vandaan kunnen halen als deze al is opgeslagen in je webshop

Voorwaarde

1. Nieuw

2. Als nieuw

3. Goed

4. Redelijk

5. Matig

Je kunt aangeven wat de conditie van het product is

Vervulmethode

1. Verkoper

2. Bol.com

Geef aan of de zending wordt uitgevoerd door de verkoper of bol.com

Account

Er zijn een aantal instellingen gerelateerd aan het product. In de plugin kun je de meest gebruikte waarden configureren, die je op productniveau kunt overschrijven.

Ga naar bol.com -> Instellingen -> en klik op de Account tab

Type

Waarde

Uitleg

Klant-ID

Reeks letters en cijfers

Je moet hier je Bol.com klant ID invullen.

Geheim van de klant

Reeks letters en cijfers

Je moet hier je Bol.com klantgeheim invoeren.

Producten publiceren

Ja/Nee

Producten wel of niet publiceren

Bestellingen importeren

Ja/Nee

Kies of openstaande orders wel of niet moeten worden geïmporteerd. Interval: 10 minuten.

Facturen importeren

Ja/Nee

Kies of facturen wel of niet moeten worden geïmporteerd. Interval: maandelijks

Retouren importeren

Ja/Nee

Kies of retouren wel of niet moeten worden geïmporteerd. Interval: dagelijks.

Importcommissieverlagingen

Ja/Nee

Kies of je commissiekortingen wel of niet wilt importeren, op deze manier krijg je per product een infobericht te zien zodat je de prijs kunt aanpassen om de korting te krijgen. Interval: dagelijks.

Bestelling weergeven Commissie

Ja/Nee

Kies of bol.com commissie op geïmporteerde bestellingen moet tonen of niet

Exclusief bestelbelasting

Ja/Nee

Kies of de belastingberekening op geïmporteerde bestellingen wel of niet moet worden uitgesloten

Automatische prijsupdate

Ja/Nee

Kies of de prijs in bol.com automatisch moet worden bijgewerkt wanneer deze in de winkel wordt gewijzigd.

Gebruik WooCommerce Prijs

Selectievakje en waarde

Kies of je de standaard WooCommerce productprijs wilt gebruiken of niet. OPMERKING: Dit werkt niet met gegroepeerde producten.

Bundelprijzen gebruiken

Selectievakje en tabel/waarde

Kies of je bundelprijskortingen wereldwijd wilt gebruiken of niet

Verzendkosten

Aantal

De verzendkosten die worden toegevoegd aan de productprijs.

Levertijd

Dropdown menu

Kies de leveringsbelofte.