Hoe Kaufland te autoriseren in de plugin instellingen

Een korte beschrijving van hoe je onze Kaufland WooCommerce plugin kunt autoriseren

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je kunt beginnen met het pushen van producten naar de Kaufland marktplaats, moet je de Kaufland WooCommerce plugin verbinden met je Kaufland verkopersaccount. Daar zul je zien dat de plugin vraagt om een client key en secret key. Je kunt de Kaufland client key en secret key vinden in je Kaufland verkopersaccount.

1. Klik op Instellingen in het linkermenu

2. Kies Winkelinstellingen in het dropdownmenu Instellingen.

3. Klik op de API tab

4. Als je nog geen clientgegevens hebt, klik je op de knop Nieuwe API-sleutels genereren.

5. Log in op je WordPress dashboard

6. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Kaufland > Autorisatie

7. Vul de clientsleutel en geheime sleutel in door ze te kopiëren van je Kaufland-instellingenpagina

8. Klik op de knop Klik om te autoriseren

9. De status moet veranderen in Goedgekeurd in het groen