Waar kun je de API-referenties in Kaufland vinden?

Om de plugin te autoriseren met je Kaufland account, moet je eerst de API credentials aanmaken.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de plugin te autoriseren met je Kaufland account, moet je eerst de API credentials aanmaken. Hier leggen we stap voor stap uit hoe je ze aanmaakt.

API-sleutels maken

1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd in je Kaufland account, dat kan op: https://www.real.de/iam/login/.

2. Klik op Merchant account en dan Dealer portal.

3. Klik op Winkelinstellingen en vervolgens op API.

4. Klik nu op Nieuwe API-sleutels genereren. De Client Key & Secret Key worden nu aangemaakt, zorg ervoor dat je ze ergens opslaat in een notitie, je kunt ze na het aanmaken niet meer terugkrijgen. In dat geval moet je de API Keys opnieuw genereren. Plugin autoriseren

Je hebt nu de API sleutels aangemaakt die nodig zijn om de plugin te autoriseren. Nu zullen we uitleggen waar je ze moet invoeren in de plugin instellingen.

1. Ga naar WooCommerce -> Instellingen.

2. Klik vervolgens op het tabblad Kaufland.de.

3. Klik op Autorisatie.

4. Voer hier de Client key & Secret key in die je in Kaufland hebt gemaakt.

5. Klik als laatste stap op Nu autoriseren.

De plugin is nu geautoriseerd en je kunt beginnen met het publiceren van producten!