Alle collectiesLoyverse POS
De Loyverse-plugin autoriseren

Voordat je kunt beginnen met het synchroniseren van producten en bestellingen, moeten we eerst de plugin autoriseren met je Loyverse account

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je kunt beginnen met het synchroniseren van producten en bestellingen, moeten we eerst de plugin autoriseren met je Loyverse account.

Dit kan in een paar eenvoudige stappen en we beginnen eerst in Loyverse:

Een APP maken in Loyverse

1. Ga naar developer.loyverse.com en log in met je Loyverse-gegevens

2. Klik op Apps aan de linkerkant van je scherm (het puzzelstukjes-icoon) en klik op +ADD APP

3. Geef het elke naam die je wilt en vul in het veld Redirect URL je domeinnaam in, bijvoorbeeld: https://woosatest.com/. (Let op: elk teken is belangrijk om correct te kopiëren/plakken, zelfs de slashes /)

4. Klik op Opslaan

Geweldig! Nu de app is aangemaakt in je Loyverse account, kunnen we naar WooCommerce gaan om de autorisatie af te ronden.

Autoriseer de Loyverse-plugin in WooCommerce

Omdat we de app in Loyverse hebben gemaakt, kunnen we de plugin autoriseren in WooCommerce. Hiervoor hebben we de APP ID, APP Secret en Redirect URL nodig.

1. Ga in je WordPress backend naar de instellingen van de Loyverse plugin: WooCommerce > Instellingen > Loyverse > Autorisatie

2. Op deze pagina zie je de volgende velden:

1. APP ID

2. APP Geheim

3. en Redirect URL

3. Weet je nog dat we deze gegevens hebben aangemaakt toen we de APP in Loyverse aanmaakten? Kopieer/plak deze gegevens gewoon in de velden van de plugin. (In Loyverse is het app-geheim vervaagd, maar u kunt gewoon op de knop Kopiëren klikken om het APP-geheim te kopiëren)

4. Klik op Klik om te autoriseren als alle gegevens zijn ingevuld.

5. U wordt weer doorgestuurd naar het inlogscherm van Loyverse, vul uw inloggegevens voor Loyverse in

6. Het volgende scherm dat je te zien krijgt is Vraag om toestemming. Klik onderaan op Toelaten.

Note: Omdat we de plugin in het verleden al hebben geautoriseerd in onze testomgeving, kunnen we het inlogscherm van Loyverse overslaan.

Gefeliciteerd! Je hebt nu de plugin in WooCommerce geautoriseerd met je Loyverse account en je kunt beginnen met het synchroniseren van producten en bonnen.