Hoe autoriseer ik de plugin met mijn BigBuy account?

Om te beginnen met de BigBuy plugin is het belangrijk om deze eerst te autoriseren met je BigBuy account.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je kunt beginnen met het synchroniseren van BigBuy producten en bestellingen, moet je de plugin eerst autoriseren met je BigBuy account, met behulp van je API key.

(Volg ook dit artikel om de plugin te activeren met je Woosa licentiesleutel).

Dit is snel en eenvoudig, dus volg deze stappen:

Eerst heb je de API Key van je BigBuy account nodig

1. Ga naar bigbuy.eu en log in op je account door te klikken op Log in

2. De pagina wordt vernieuwd, klik op Mijn account en vervolgens op Configuratiescherm

3. Klik in het dashboard van Mijn account op de tab Synchroniseren met BigBuy

4. Kopieer de API Key Production (sandbox werkt niet met onze plugin)

Nu we de API Key van je BigBuy account hebben opgehaald, gaan we verder met het autoriseren van de BigBuy plugin.

Autoriseer de BigBuy plugin

1. Log in op je WordPress backend

2. Klik linksboven op BigBuy

3. Klik op de tab Autorisatie

4. Als dit de eerste keer is dat je je BigBuy account autoriseert, moeten we eerst de plugin registreren in je shop. Dit kun je doen door simpelweg op de knop Klik om te registreren te klikken

5. Daarna zal je scherm automatisch verversen en hebben we het volgende veld beschikbaar API key, plak de API key die je gekopieerd hebt van je BigBuy account

6. Klik tot slot op Klik om te autoriseren

De plugin is nu succesvol geautoriseerd! Lees ons artikel over het synchroniseren van producten.