Hoe los ik de cURL 35 error op

Wanneer je een cURL 35 foutmelding krijgt, kan dit een probleem zijn met je PHP of cURL versie.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is een cURL 35 foutmelding?

De cURL error 35 kan verschijnen wanneer de cURL functie geen verbinding kan maken met je website via SSL.

Hoe los ik een cURL 35 foutmelding op

Curl gebruikt vaak een andere set certificaten die met PHP wordt meegeleverd. Er zijn verschillende dingen die dit probleem kunnen veroorzaken:

• Werk je PHP-versie bij. Je kunt dit artikel gebruiken om je PHP-versie te updaten.

• Update uw cURL versie. U kunt dit artikel gebruiken om uw cURL-versie bij te werken