Automatiseer Bol.com bestellingen met Parcel Pro

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Bol.com bestellingen automatisch af te handelen vanuit WooCommerce in combinatie met Parcel Pro, heb je de volgende plugins nodig:

Parcel Pro configureren

Volg de onderstaande stappen om de instellingen van de Parcel Pro WooCommerce plugin te configureren.

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Verzending > Pakket Pro mini-tab.

2. Automatisch aanmelden activeren

3. Kies voor de status Automatisch aanmelden Verwerken of Voltooid.

4. Tracering aan bestelling toevoegen activeren

Bol.com koppelen met Parcel Pro

Vervolgens moet je ook de instellingen van de Bol.com Shipping Connector correct configureren. Volg de onderstaande stappen.

1. Ga naar Bol.com > Instellingen < tab Verzenden Connector

2. Kies onder Verzendservice voor Pakket Pro.

3. Kies onder Zending registreren voor Automatisch bij voltooien of verwerken (afhankelijk van welke keuze je hebt gemaakt in stap 3 van de Parcel Pro-configuratie).

4. Ga vervolgens op dezelfde pagina naar het tabblad Parcel Pro mini en koppel de verzendmethoden van Parcel Pro aan die van Bol.com.

Klaar om te beginnen!

Opmerking: Je Bol.com bestellingen worden elke 15 minuten geรฏmporteerd, dus houd goed in de gaten of het proces echt geautomatiseerd is.

Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het ondersteuningsteam via de chatballon rechtsonder ๐ŸŽˆ Support to the rescue ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป