Hoe kan ik bol.com bestellingen automatisch verwerken met MyParcel?
Hoe kan ik bol.com bestellingen automatisch verwerken met MyParcel?
Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om Bol.com bestellingen automatisch af te handelen vanuit WooCommerce in combinatie met MyParcel, heb je de volgende plugins nodig:

MijnParcel configureren

Volg de onderstaande stappen om de instellingen van de MyParcel WooCommerce plugin te configureren.

1. Ga naar WooCommerce -> MijnParcel

2. Orderstatus automatisering activeren

3. Kies bij Bestelstatus wijzigen na label afdrukken

4. Kies onder Automatische bestelstatus Voltooid of Verwerkt.

5. Sla de wijzigingen onder aan de pagina op

Bol.com verbinden met MyParcel

Vervolgens moet je ook de instellingen van de Bol.com Shipping Connector correct configureren. Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar Bol.com -> Instellingen -> tab Verzend Connector

2. Kies MyParcel onder Verstuurservice.

3. Kies onder Registreren Verzenden Automatisch als bestelling is voltooid of Verwerken (afhankelijk van welke keuze je hebt gemaakt in stap 3 van de MyParcel configuratie).

4. Sla de wijzigingen op deze pagina op

5. Ga vervolgens op dezelfde pagina naar het MyParcel minitabblad en koppel de MyParcel verzendmethoden aan die van Bol.com

6. Sla deze wijzigingen en aanpassingen ook op

Let op: Je Bol.com bestellingen worden elke 10 minuten geรฏmporteerd, dus houd goed in de gaten of het proces echt geautomatiseerd is.

Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het ondersteuningsteam via de chatballon rechtsonder ๐ŸŽˆ Support to the rescue ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป