Loyverse POS
Wat gebeurt er als ik mijn productinformatie in Loyverse wijzig?
Wat gebeurt er als ik mijn productinformatie in Loyverse wijzig?
Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan gebeuren dat je je productinformatie wijzigt. Bijvoorbeeld: beschrijving, afbeeldingen en prijs. In dit artikel leggen we uit hoe dat werkt in combinatie met de Loyverse WooCommerce plugin.

Geen automatische update

Op dit moment wordt productinformatie (nog) niet automatisch bijgewerkt in WooCommerce. Het toewijzen van productinformatie gebeurt alleen bij het importeren van producten.

Dus wijzig je de prijs van een product in Loyverse? Zorg er dan voor dat je deze ook handmatig wijzigt in WooCommerce, zodat beide systemen synchroon blijven lopen.

Opnieuw importeren

Er is ook een andere mogelijkheid. Heb je niet alleen de prijs van een product gewijzigd, maar meerdere parameters? Dan is het misschien niet zo efficiënt om dit ook handmatig in WooCommerce te verwerken.

Doorloop in dat geval de onderstaande stappen:

• Verwijder het product permanent in WooCommerce, of met andere woorden: klik eerst op Prullenbak en leeg dan de Prullenbak in de productweergave van WooCommerce.

• Ga naar WooCommerce > Instellingen > Loyverse tab > Importeer items mini-tab.

• Klik op de knop Klik om te importeren.

• De verwijderde producten worden opnieuw geïmporteerd met de juiste informatie.

Ondersteuning nodig?

Ondervind je nog steeds problemen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via woosa.com/support of telefonisch via +31 (0)320 - 33 77 77.