Hoe werkt VVB?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Verzend via bol.com service kun je zorgeloos en tegen aantrekkelijke tarieven je bestellingen versturen - zolang je maar vanuit Nederland verzendt. In dit artikel vertellen we je er alles over en hoe je VVB toepast met betrekking tot onze plugin.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze service is het enige wat je hoeft in te stellen in onze plugin:

Alle producten

• Ga in je backend naar de tab Bol.com en ga naar de tab Account

• Scroll naar beneden tot je de instelling Levertijd ziet

• Selecteer VVB als je dit wilt gebruiken

• Voor alle producten die al zijn gepubliceerd moet je een Bulkactie: Vervulmethode & Levertijd bijwerken

Op productniveau

• Ga naar je product pagina

• Klik op Bewerken bij het product dat u wilt bijwerken met de VVB-leveringsoptie

• Scroll naar beneden naar de Productgegevens velden en selecteer de Bol tab

• Ga naar de Bol-1 tab en selecteer de Bezorg levertijd

• Daar selecteer je VVB en werk je het product bij.

• Als laatste klik je op de Bulkactie: Vervulmethode & Levertijd bijwerken