Hoe gebruik ik de bol.com bulkacties?

De bol.com plugin biedt verschillende bulkacties die verschillende functionaliteiten voor je producten activeren.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De volgende bulkacties kunnen worden gebruikt:

• Publiceer

• Prijs bijwerken

• Voorraad bijwerken

• Bijwerken fulfilmentmethode & levertijd

• Pauze

• Ontpauzeren

• Reset

• Verwijder

• Inhoud uploaden (alleen van toepassing met de invoegtoepassing Content Connection)

Je kunt maar één bulkactie tegelijk activeren, maar wel voor meerdere producten. De bulkacties zijn te vinden op de WooCommerce productpagina, als een vervolgkeuzemenu:

Om een bulkactie te gebruiken, selecteer je één of meerdere producten door de selectievakjes aan de linkerkant aan te vinken, je bulkactie te kiezen en op Toepassen te klikken.

De producten zullen de status Verwerken weergeven, dit zou enkele minuten moeten duren. De producten kunnen gepubliceerd worden of een foutmelding geven. Als er een fout is, ga dan naar de productbewerkingspagina, navigeer naar Productgegevens, bol.com tab en daar zou de fout kort uitgelegd moeten worden.