Checklist voor nieuw klanten

Bekijk onze handleiding voor nieuwe klanten voordat je met een plugin begint, zodat je niets mist.

Max avatar
Geschreven door Max
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij Woosa!

Aan de slag gaan met Woosa is een eenvoudig en rechttoe rechtaan proces. Er zijn slechts enkele stappen die je moet volgen voordat je onze plugins kunt gaan gebruiken. Als je al bekend bent met het installeren van WordPress-plugins, ben je al een stap voor.

In dit artikel hebben we een checklist met de dingen die je moet doen vanaf het moment dat je besluit om Woosa te gebruiken, en links naar een selectie van artikelen die je hierbij kunnen helpen!

De basis

Je bent nu klaar om te beginnen!