Hoe werkt de Action Scheduler plugin?

In dit artikel beschrijven we waarom en hoe je de Actions Schedular plugin moet gebruiken.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel beschrijven we waarom en hoe je de Actions planner plugin moet gebruiken.

Om te beginnen is de plug-in een taakwachtrij voor het verwerken van grote sets acties op de achtergrond in WordPress. In combinatie met bijvoorbeeld onze VidaXL-plug-in kan het worden gebruikt om u te helpen bij het verwerken van uw geplande acties als deze niet op tijd worden verwerkt.

Hoe download en installeer je de plugin

1. In WordPress, navigeer naar de Plugins pagina en klik op Add new

2. Ga naar de zoekbar en type in Action Scheduler

3. Klik op Install now en activeer de plugin

4. De plugin zal nu automatisch de scheduled actions verwerken