Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan WordPress?

Door ons toegang te geven tot je WordPress backend, kunnen we problemen onderzoeken en direct oplossen. Laten we eens kijken hoe je ons...

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige gevallen zal Woosa toegang vragen tot je WordPress backend. Door ons toegang te geven tot je WordPress backend, kunnen we problemen onderzoeken en direct oplossen. In dit geval is het verstandig om een nieuwe gebruiker aan te maken in WordPress. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Gebruik niet het Woosa_Midlayer account voor ons om in te loggen in je backend, aangezien dit het communicatieaccount is voor onze plugin.

1. Ga in de backend van WordPress naar het menu-item Gebruikers.

2. Klik linksboven op Nieuw toevoegen en vul de onderstaande gegevens in:

1. Gebruikersnaam: woosa_support

2. E-mailadres: [email protected]

3. Stuur gebruikersnotificatie: dit vakje niet aanvinken.

4. Rol: Beheerder

3. Nadat je een account hebt aangemaakt, stuur je ons de details in een chat/e-mail.