Waar kan ik de URL-prefix van Adyen vinden?

De URL-prefix is nodig om uw live Adyen account te autoriseren en in dit artikel leggen we uit waar u deze kunt vinden

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Deze week bijgewerkt

De URL-prefix is nodig om uw live Adyen account te autoriseren en in dit artikel leggen we uit waar u deze kunt vinden

Vinden van de URL-prefix

Volg de onderstaande stappen om uw URL-prefix te vinden.

1. Log in op uw live Klantenpagina.

2. Ga naar Ontwikkelaars -> API URL's.

3. Op de pagina API URL's en Response zie je de geconfigureerde eindpunten voor je zakelijke account.

4. Belangrijk: je hebt niet de volledige API URL nodig, maar alleen het voorvoegsel.

1. Bijvoorbeeld, als dit je live URL was: https://1797a841fbb37ca7-AdyenDemo-checkout-live.adyenpayments.com/checkout/v53/payments

2. Dan zou de live URL prefix zijn: 1797a841fbb37ca7-AdyenDemo

U kunt ook de documentatie van Adyen bekijken:

(Screenshot toont geen Live URL, omdat het gaat om een test account).

URL-prefix toevoegen in WooCommerce

Zodra je de live URL prefix hebt, moet je deze invoeren in de Adyen plugin instellingen in WooCommerce.

1. Ga naar je WordPress dashboard

2. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Adyen > Autorisatie

3. Plak de live URL-prefix in het veld: URL-prefix (LIVE)