Welke informatie ontvang ik van Adyen?

Heb je al een merchant account bij Adyen? Zo ja, dan kunt u direct beginnen met het verzamelen van de benodigde gegevens.

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je al een merchant account bij Adyen? Zo ja, dan kunt u direct beginnen met het verzamelen van de benodigde gegevens. Heb je nog geen merchant account? Maak er dan hier een aan.

Test credentials

Type

Waarde

Uitleg

URL

URL om in te loggen op je verkopersaccount

Test merchant account

Merchant account naam

Log in op Adyen en klik linksboven op uw bedrijfsnaam om de merchant naam te vinden

Test API key

API key

Nodig om WooCommerce met Adyen te koppelen

Live credentials

Type

Waarde

Uitleg

URL

URL for logging into your merchant account

Live merchant account

Merchant account naam

URL om in te loggen op je verkopersaccount

Live API key

API key

Nodig om WooCommerce met Adyen te koppelen

Waar vind je de API key?

Klik linksboven op de juiste Merchant account. Ga vervolgens in het hoofdmenu naar Developers -> API credentials en klik op de naam van de regel waar 'Web Service' staat.

Helaas kun je de al aangemaakte API key niet terugzien, maar je kunt wel een nieuwe API key genereren. Staat er nog geen 'Webservice' in de tabel Gebruikers? Lees dan het artikel: Hoe maak ik een API key aan in Adyen?