Waarom logt onze plugin WooCommerce logs?

WooCommerce logs worden ook weergegeven in de plugin logs, ik zal in dit artikel uitleggen waarom dit gebeurt!

Jerry Rakels avatar
Geschreven door Jerry Rakels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naast onze plugin logs geven we ook WooCommerce error logs weer. Waarom? Omdat dat ons helpt het probleem grondiger te onderzoeken. Logs die niet van onze plugin komen zullen "WooCommerce" weergeven voordat het eigenlijke log wordt beschreven.

Meestal komen deze fouten van de server. Om deze reden adviseren we je als klant meestal om contact op te nemen met je hosting om dit op te lossen. Nadat de log is opgelost kunnen we het probleem verder onderzoeken!