Adyen User Guide v1.7.0

Deze gebruikershandleiding legt alles uit wat je moet weten voordat je aan de slag gaat met onze Adyen WooCommerce plugin versie 1.5.1 >.

Max avatar
Geschreven door Max
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inleiding

Deze gebruikershandleiding legt alles uit wat je moet weten voordat je aan de slag gaat met onze Adyen WooCommerce plugin versie 1.5.1 of hoger.

Download, installeer en activeer de plugin

1. Je kunt de plugin downloaden via de plugin instellingen

2. Ga naar het WordPress dashboard

3. Ga naar plugins -> nieuwe toevoegen

4. Zoek naar: Integratie voor Adyen met WooCommerce

5. Klik op Nu installeren

6. Klik op Activeren

Vragen en ondersteuning

Over Adyen

Wat is Adyen?

Adyen is een Payment Service Provider (PSP). Dit betekent dat ze verschillende betalingsmethoden aanbieden voor je online winkel.

Een van de grootste voordelen van Adyen is dat ze een breed scala aan lokale betaalmethoden in verschillende landen aanbieden. Het is veilig om te zeggen dat ze een van de grootste betalingsproviders zijn wat betreft lokale aanwezigheid.

De Adyen WooCommerce plugin van Woosa is de officiële plugin die door Adyen zelf wordt ondersteund.

Voordat je begint: maak een Adyen testaccount aan

Om te kunnen beginnen met de Adyen WooCommerce plugin, moet je je eerst aanmelden voor een testaccount bij Adyen. Je kunt je gratis aanmelden via adyen.com/signup.

Hoewel je direct toegang krijgt tot je testaccount, is dit geen garantie dat je live betalingen kunt verwerken. Als u het proces voor het verwerken van live betalingen wilt starten, adviseren wij u contact op te nemen met het Sales team van Adyen en een live account aan te vragen.

Voordat u een live account aanvraagt, raden wij u aan eerst de lijst met verboden of beperkte producten en diensten te controleren.

Autorisatie en licentie

Adyen API autorisatie

Autoriseer test account

Om uw Adyen test account te autoriseren, heeft u de volgende informatie nodig:

• Merchant account naam

• API-sleutel

Volg onderstaande stappen om deze gegevens te vinden in uw Adyen account.

1. Klik op uw bedrijfsnaam linksboven en selecteer de account waarachter Merchant staat

2. Klik nogmaals op uw bedrijfsnaam linksboven en u ziet de merchant accountnaam boven MerchantAccount

1. Ga vervolgens naar het menu-item Developers > API credentials in de Adyen test account

2. Klik rechtsboven op Create new credential en selecteer Web service user

3. Klik op Inloggegevens aanmaken

4. Klik onder Authenticatie op de tab API sleutel en genereer en kopieer de API-sleutel

5. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Adyen > Autorisatie

6. Zet de Testmodus dropdown op Ja

7. Vul de Merchant account naam in van je Adyen test account en de API key die je zojuist hebt gekopieerd

8. Klik op de knop Klik om te autoriseren

9. De status zou moeten veranderen in Geautoriseerd in het groen

Autoriseer live account

Om uw Adyen test account te autoriseren, heeft u de volgende informatie nodig:

• Merchant account naam

• API sleutel

• URL-prefix

Volg de onderstaande stappen om deze gegevens in uw Adyen account te vinden.

1. Klik op uw bedrijfsnaam linksboven en selecteer de account waarachter Merchant staat

2. Klik nogmaals op uw bedrijfsnaam linksboven en u ziet de merchant accountnaam boven MerchantAccount

1. Ga vervolgens naar het menu-item Developers > API credentials in de Adyen test account

2. Klik rechtsboven op Create new credential en selecteer Web service user

3. Klik op Inloggegevens aanmaken

4. Klik onder Authenticatie op de tab API key en genereer en kopieer de API key

5. Als laatste, ga naar Developers > API URLs en kopieer alleen de prefix

Bijvoorbeeld de URL in uw Adyen dashboard is: https://1797a841fbb37ca7-AdyenDemo-checkout-live.adyenpayments.com/checkout/v53/payments, u moet alleen 1797a841fbb37ca7-AdyenDemo kopiëren. Lees hier waar je de URL-prefix kunt vinden.

1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Adyen > Autorisatie

2. Zet de Testmodus dropdown op Nee

3. Vul de Merchant account naam in van je Adyen test account en de API sleutel die je zojuist hebt gekopieerd

4. Klik op de knop Klik om te autoriseren

5. De status zou moeten veranderen in Geautoriseerd

Lukt de autorisatie niet? Bekijk dan onze lijst met fouten voor de Adyen WooCommerce plugin.

Algemene instellingen

Capture mode

Sommige online betalingsmethoden vereisen een afzonderlijke vastlegging. Dit betekent dat de betaling in 2 stappen wordt voltooid:

• Autorisatie: De betalingsgegevens van de klant worden geverifieerd bij de uitgever en het geld wordt gereserveerd.

• Capture: Het gereserveerde geld wordt overgemaakt van de klant naar jouw account.

Je kunt ervoor kiezen om handmatig of automatisch vast te leggen. Dit kan worden geconfigureerd in de Capture Mode dropdown. We raden je aan om betalingen altijd automatisch vast te leggen, tenzij de producten die je verkoopt een handmatige controle vereisen voordat de bestelling wordt afgerond.

De Capture Mode instelling in de plugin is niet gesynchroniseerd met dezelfde instelling in uw Adyen merchant account. Log in op uw Adyen merchant account > Ga naar Instellingen > Accountinstellingen > en configureer de Capture Delay precies hetzelfde als de Capture Mode in de plugin.

Capture Klarna automatisch

Accepteer dat Klarna betalingen automatisch worden gecaptured. Dit is dezelfde instelling als Capture Mode, maar in deze instelling moet u contact opnemen met het Adyen support team. Op deze manier kunnen zij het automatisch capturen van Klarna-betalingen voor je inschakelen.

Referentie prefix

Normaal gesproken zal de Adyen WooCommerce plugin het WooCommerce ordernummer kopiëren als de Merchant referentie in de Adyen betaling. Je kunt er echter voor kiezen om al dan niet een prefix toe te voegen aan deze Merchant referentie.

Verwijder Customer's Data

Vanwege de GDPR-wet- en regelgeving moet je de gegevens van je klant kunnen verwijderen. Door dit vakje aan te vinken, wordt deze optie toegevoegd aan de pagina Mijn bestellingen account van je WooCommerce shop.

Hiermee kunnen je klanten hun persoonlijke gegevens (GDPR) verwijderen die gekoppeld zijn aan een betaling. Hiermee worden alleen de klantgerelateerde gegevens voor de specifieke betaling verwijderd, maar wordt de bestaande terugkerende transactie niet geannuleerd.

Serverpoort toevoegen

In sommige gevallen is er een andere serverpoort geconfigureerd, waardoor het genereren van het Origin domein en key mislukt. Met deze functionaliteit dwingen we de plugin om de standaard poort van Adyen te gebruiken.

Debug Mode

Als je het selectievakje voor de Debugmodus inschakelt, zullen alle logs die onze plugins toevoegen zichtbaar zijn in aangepaste velden. Bijvoorbeeld: wanneer een Adyen betalingsnummer aanwezig is, worden de naam en de waarde van dat specifieke veld weergegeven.

Custom Fields kunnen worden aangepast, verwijderd of toegevoegd. Op deze manier hebben ontwikkelaars de mogelijkheid om problemen te debuggen.

Webhooks

Standaard notificatie

Webhooks zijn nodig om realtime statussen van betalingen te ontvangen. Wanneer iemand bijvoorbeeld een bestelling met creditcard betaalt, zal er een kleine vertraging optreden als de bestelling daadwerkelijk wordt goedgekeurd en vastgelegd. Webhooks zorgen ervoor dat deze informatie wordt gesynchroniseerd met de specifieke bestelling in WooCommerce.

Daarom is het verplicht om deze webhooks te configureren. Volg de onderstaande stappen om de standaard webhooks voor meldingen in te schakelen.

1. Log in op uw Customer area om meldingen te configureren

2. Ga naar Ontwikkelaars > Webhooks

3. Selecteer in de rechterbovenhoek de knop + Webhook

4. Klik naast Standaardmelding op Toevoegen

5. Voer onder Serverconfiguratie uw server in:

1. URL - https://adyen.woosashop.nl/wp-json/woosa-adyen/payment-status

2. Methode - HTTP

3. Encryptieprotocol - TLSv12

6. Voer in de sectie Beveiliging > Basisverificatie een gebruikersnaam en wachtwoord in die zullen worden gebruikt om Adyen meldingen in uw webshop te verifiëren.

7. Klik op Wijzigingen opslaan

Boleto Bancario pending

Boleto Bancario is de toonaangevende Braziliaanse betaalmethode. Om Boleto Bancario goed te laten werken, moet een webhook worden geconfigureerd.

1. Log in op uw Customer area om meldingen te configureren

2. Ga naar Ontwikkelaars > Webhooks

3. Selecteer in de rechterbovenhoek de knop + Webhooks

4. Klik naast Boleto Bancario Pending op Toevoegen

5. Voer onder Serverconfiguratie de server in:

1. URL - https://adyen.woosashop.nl/wp-json/woosa-adyen/boleto-payment-status

2. Methode - HTTP

3. Encryptieprotocol - TLSv12

6. Voer in de sectie Beveiliging > Basisauthenticatie een gebruikersnaam en wachtwoord in die zullen worden gebruikt om Adyen meldingen in uw webshop te authenticeren.

7. Klik op Wijzigingen opslaan

Gebruikersnaam en wachtwoord invullen

Ga naar WooCommerce > Instellingen > Adyen > Webhooks > Scroll naar beneden naar gebruikersnaam en wachtwoord. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in die zijn aangemaakt voor de Standaard notificatie en Boleto Bancario in pending.

Betaalmethodes

Je kunt betaalmethoden in je WooCommerce checkout in- en uitschakelen en bewerken door naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Betalingen te gaan. De Adyen betaalmethoden zijn te herkennen aan de "Adyen" voor de titel. Klik op de knop Beheren achter de betaalmethode of op de titel van de betaalmethode om bewerkingen toe te passen.

iDeal

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen iDEAL-betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

SEPA Direct Debit

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen SEPA Direct Debit betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Credit Card

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Credit Card betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Termijnen toestaan: termijnen zijn termijnbetalingen (bijvoorbeeld een bestelling van €100 wordt betaald in 5 termijnen van elk €20). Termijnen zijn alleen beschikbaar in Brazilië, Mexico en Turkije.

• Aantal termijnen: het aantal termijnen met een maximum van 20.

Giropay

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Giropay betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

SOFORT

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen SOFORT betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Bancontact

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Bancontact betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Boleto

Voordat je Boleto Bancario inschakelt als betaalmethode, moet je ervoor zorgen dat de webhook voor Boleto Bancario is geconfigureerd.

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Boleto betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Alipay

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Alipay betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

WeChat Pay

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen WeChat Pay betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Google Pay

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Google Pay betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Testmodus: schakel de testmodus in of uit

• Merchant ID: dit is uw Google Merchant ID

Klarna – Pay later / Klarna – Pay now / Klarna – Pay over time

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Klarna betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

PayPal

Voordat je betalingen met PayPal kunt accepteren, moet je de API-rechten configureren in je PayPal-account.

1. Voer onder Gebruikersnaam voor toestemming van derden, afhankelijk van uw rekeningtype, in:

1. Live: Voer paypal_api2.adyen.com in

2. Test: Enter sell1_1287491142_biz_api1.adyen.com

2. Selecteer de volgende vakken in de lijst Beschikbare machtigingen:

• Express Checkout gebruiken om betalingen te verwerken.

• Geef een terugbetaling uit voor een specifieke transactie.

• Credit- of debitcardbetalingen van je klanten verwerken.

• PayPal-transacties autoriseren en vastleggen.

• Informatie opvragen over een enkele transactie.

• Autorisatie verkrijgen voor vooraf goedgekeurde betalingen en vooraf goedgekeurde transacties initiëren.

• Geconsolideerde rapporten genereren voor alle rekeningen. (indien beschikbaar in uw regio)

• Express Checkout gebruiken om mobiele betalingen te verwerken. (als u van plan bent mobiele betalingen te ondersteunen)

• Een bestaande klant belasten op basis van een eerdere transactie.

• Terugkerende betalingen aanmaken en beheren.

• Het saldo van uw PayPal-rekening opvragen.

• Initieer transacties naar meerdere ontvangers in één batch.

3. Klik op Toevoegen

Zodra dit is gedaan kun je de onderstaande stappen volgen om PayPal in te schakelen in je WooCommerce checkout.

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen PayPal betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Apple Pay

Voordat je betalingen met Apple Pay kunt accepteren, moet je het Apple Pay-certificaat configureren.

1. Download en unzip het Apple Pay certificaat door op de link te klikken via WooCommerce > Instellingen > Betalingen > Apple Pay.

2. Host het certificaatbestand met de naam apple-developer-merchantid-domain-association op elk domein dat je wilt gebruiken, inclusief subdomeinen, onder het volgende pad: /.well-known/apple-developer-merchantid-domain-association. Het bestand moet:

• Extern toegankelijk zijn.

• Niet beveiligd zijn met een wachtwoord.

• Het bestand mag zich niet achter een proxy of redirect bevinden.

3. Bekijk een voorbeeld van een werkend certificaatbestand.

• Website van je shop: de URL van je hoofdwebsite, bijvoorbeeld https://www.mystore.com.

• Extra shop websites: Voeg alle andere domeinen toe die je gebruikt voor je winkelwebsite, bijvoorbeeld https://www.mystore1.com, of https://www.mystore1.com. Je moet alle topleveldomeinen en subdomeinen registreren.

Zodra dit is gedaan kun je de onderstaande stappen volgen om Apple Pay in te schakelen in je WooCommerce checkout.

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen.

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL pictogram: Upload je eigen Apple Pay betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Dotpay & BLIK

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Dotpay & BLIK betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Bancontact mobile

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Bancontact mobile betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Vipps

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Vipps betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Swish

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen Swish betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

GrabPay

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen GrabPay betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

MobilePay

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen MobilePay betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

MolPay

• Inschakelen/uitschakelen: Schakel het selectievakje in als je deze betaalmethode wilt inschakelen

• Titel: Wijzig de titel die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• Beschrijving: Wijzig de beschrijving die zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

• URL icoon: Upload je eigen MolPay betalingspictogram dat zichtbaar zal zijn in de WooCommerce checkout

Ondersteuning toegevoegd voor het gebruik van HMAC-handtekening voor Webhooks

Landen en valuta

Betaalmethode

Landen

WooCommerce Subscriptions

iDEAL

NL (EUR)

Als eerste betaalmethode (schakelt automatisch over naar SEPA-incasso)

Bancontact

BE (EUR)

Als eerste betaalmethode (schakelt automatisch over naar SEPA-incasso)

SOFORT

AT (EUR), BE (EUR), DE (EUR), IT (EUR), ES (EUR), CH (CHF), NL (EUR), GB (GBP)

Als eerste betaalmethode (schakelt automatisch over naar SEPA-incasso)

Giropay

DE (EUR)

Als eerste betaalmethode (schakelt automatisch over naar SEPA-incasso)

Credit card

Alle landen & valutas

Als eerste en terugkerende betaalmethode

SEPA Direct Debit

NL (EUR), BE (EUR), DE (EUR)

Als terugkerende betalingsmethode

Boleto

BR (BRL)

Nee

Alipay

CN (AUD, CAD, CHF, CNY, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, JPY, MYR, NOK, NZD, RUB, SEK, SGD, THB, USD)

Nee

WeChat Pay

CN (AUD, CAD, CHF, CNY, DKK, EUR, GBP, HKD, JPY, NOK, NZD, SEK, SGD, THB, USD)

Nee

Google Pay

Alle landen & valutas

Als eerste en terugkerende betaalmethode

Klarna – Pay Later

AT (EUR), BE (EUR), DK (DKK), FI (EUR), DE (EUR), NO (NOK), SE (SEK), CH (CHF), NL (EUR), GB (GBP)

Nee

Klarna – Pay Later

AT (EUR), DK (DKK), FI (EUR), DE (EUR), NO (NOK), SE (SEK), CH (CHF), NL (EUR)

Als eerste en terugkerende betaalmethode

Klarna – Pay Now

AT (EUR), DE (EUR), SE (SEK), CH (CHF), NL (EUR)

Nee

Klarna – Pay Now

DE (EUR), SE (SEK), NL (EUR)

Als eerste en terugkerende betaalmethode

PayPal

Alle landen & valutas

Nee

Apple Pay

Alle landen & valutas

Nee

Dotpay

PL (PLN)

Nee

BLIK

PL (PLN)

Nee

Developers

Errors

Tijdens elk proces is het mogelijk dat je errors krijgt. Gelukkig is er voor elke fout een oplossing. Bekijk onze lijst met fouten om ze zelf op te lossen, zonder de hulp van onze specialisten.

Tools

Op dit moment ondersteunen we alleen de clear cache functionaliteit voor onze plugin gebruikers.

Logs

Alle error logs met betrekking tot de Adyen WooCommerce plugin kunnen gevonden worden via WooCommerce > Status > Logs > woosa-adyen-xxx.