Start met Woosa plugins

Laten we uitleggen hoe Woosa-plugins werken en waar je kunt vinden wat je nodig hebt.

Max avatar
Geschreven door Max
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Woosa streeft ernaar een vergelijkbare plug-instructuur te behouden voor al onze aangeboden plugins. Op deze manier herken je niet alleen onze plugins, maar als je vertrouwd bent met een daarvan, kun je gemakkelijk met een andere werken. Om te beginnen met het instellen van een van onze plugins, raden we je aan om onze Gebruikershandleidingen voor de plugins te volgen. Deze kun je vinden op help.woosa.com.

Wanneer je hulp nodig hebt, kun je onze chat vinden op onze website of in de plug-in instellingen in jeWordPress-dashboard.

Kom je er niet uit? Je kunt altijd een bericht sturen naar het support team via de chatbubbel rechtsonder 🎈 👨‍💻 👩‍💻